Opening hours:

Monday - Thursday 7:00-16:00
Friday and before holiday 7:00-11:30
Brekfast 9:00-9:30
Lunch 11:45-12:30

We have CET - Central European Time.

SFI Tour (Svenska)

SFI_logo_small.gif

Ni som är vana med SFI besiktning, vet att vi brukar vara hos Persåkers Speed Shop i början utav mars.

Pga. läget i världen så kommer det inte bli någon SFI Tour i Europa i år. Inte heller hos Persåker. Utan vi kommer att ha en besiktning hos oss på ME Racing Service AB i Borlänge. Det kommer också finnas möjlighet att besika i England. Alternativet  att skicka till respektive tillverkare finns också alltid.

I år vill vi att så många som möjlig skickar sina delar för besiktning. Se till att ha en pall eller bra trälåda där ni skickar era delar i. Det ni skickade delarna i, skickas de tillbaka i. Även trasiga kartonger. Visa att ni är rädd om era delar.

Gå ihop med vänner och skicka tillsammans. Man kan även lämna in sina delar på plats. Dock vill vi ha så lite folk som möjligt som kommer till vårt företag under denna pandemi. Så skicka gärna så mycket som möjligt.

Vi kommer inte besikta något när någon står och väntar.

Vi ser helst alla grejer på plats veckan innan besiktning. Sedan besiktar vi under en vecka och skickar tillbaks eller om man hämtar veckan efter. Har ni möjlighet, skicka med returfraksedel. Alla sändningar skall även ha utkörning till oss, om det inte sker kommer vi debitera extra kostnad för upphämtning.

SFI har sänkt priset med 50% detta år, efter rådande situation. För att hinna med utan personal så utökar vi besiktningen från en dag till fem dagar. För att göra detta så effektivt som möjligt är det viktigt att alla har sina berörda delar på plats under denna vecka. Måste det besiktas efter denna vecka så debiterar vi dubbla priset.

Vi vet att många inte kört i somras också vidare. Tyvärr kan vi nte göra något åt det. Utan det är SFI, FIA och bilsportsförbunden som får ta ställning till det. Vi kan bara hjälpa er med besiktning, inte reglerna i sig.

Ni gör en registrering av era delar på denna sida. Detta för att underlätta så mycket som möjligt för oss.

Mycket viktigt!! Läs inbjudan innan ni registrerar er!!

Inbjudan SFI Besiktning 2021 >>

Vid frågor, kontakta LG Eriksson på ME Racing

mail@meracing.com el. +46 (0)243 100 66

Registrerar er här >> SFI Registrering >>

ME Racing Service AB

Svetsgränd 10

781 72 Borlänge

Sweden

Phone:  +46 (0)243 100 66

Fax:  +46 (0)243 211 412

E-mail:  mail@meracing.com   

Web:  www.meracing.com

Cavagent CMS